Over ons

Ciao! Wij zijn Cees en Carine, samen met onze 2 hondjes, wonen en werken wij op een van de mooiste plekken van Italië, dichtbij het pittoreske stadje Loro Piceno. Na 5 jaar in Montottone hebben we in september 2016 onze nieuwe droomplek gevonden om DE perfecte vakantieplek te kunnen realiseren voor mensen die willen genieten van het pure Italië. Wij willen onze gasten laten zien en ervaren wat Le Marche te bieden heeft; heerlijk eten en drinken, prachtige natuur
en cultuur.

Onze passie, wijn
 

onze passie

Wij zijn dol op de Italiaanse keuken. Graag koken we voor u of adviseren we u de beste, leukste en lekkerste restaurants in de wijde omgeving.

Cees en Carine

Wij

Wij heten u van harte welkom op onze fantastische plek. Wij zullen er alles aan doen om u te laten genieten van wat Le Marche te bieden heeft.

Louis XIV, onze franse bulldog

Louis&Trommel

Onze hondjes Louis en Trommel vinden het hier heerlijk. Zij vinden het heel leuk om met andere honden te spelen op hun landgoed.

Azienda Agricola Casolare Re Sole | Contrada Appezzana 1 | 62020 Loro Piceno | provincia di Macerata
tel +39-340-6695044 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.casolareresole.com