Welkom

Welkom bij Casolare Re Sole 2.0! Na 5 jaar hebben wij besloten om helemaal opnieuw te beginnen met onze B&B. We hebben een fantastische plek gevonden in het zuiden van Le Marche (Italië) dichtbij het stadje Loro Piceno. We zijn nu druk bezig om deze website te veranderen, maar de sfeer die onze vorige B&B had gaan we voortzetten. De aankomende tijd zullen steeds meer foto's vernieuwd worden naar de actuele situatie en ook is de verbouwing op deze manier te volgen!

Casolare Re Sole, ons huis

ons huis

Wij heten u vanaf 1 juli 2017 van harte welkom in onze gerestaureerde Casolare. Wij zijn momenteel druk bezig met de verbouwing en restauratie van dit schitterende pand.

Genieten in de hottub

Activiteiten

Geen zwembad, maar wel lekker genieten voor jong en oud in de hottub en dat kan het hele jaar door.

Pasta Vongole

Eten & Drinken

Kom genieten van het heerlijke Italiaanse eten en de fantastische wijnen. Beleef samen met ons het 'echte' Italië zoals het bedoeld is!

Vandaag de laatste rommel uit het huis gehaald en nog even genoten van de hefstzon. Morgen op naar Austria en dan naar Ollanda.

Casolare Re Sole Casolare Re Sole

Azienda Agricola Casolare Re Sole | Contrada Appezzana 1 | 62020 Loro Piceno | provincia di Macerata
tel +39-340-6695044 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.casolareresole.com