Mangiare, Re Sole in Nederland

In de maanden januari, februari, maart, april, oktober, november en december zijn we regelmatig in Nederland en organiseren daar diverse activiteiten om ook dan mensen te laten genieten van al het lekkers dat Le Marche te bieden heeft.

MANGIARE: Elke herfst/wintermaand organiseren wij een gezellige avond met een 4-gangen diner en bijpassende wijnen. Alle producten nemen wij vers mee uit Le Marche. Interesse? Wij staan als MANGIARE en op facebook.

 

 

Wilt u ook lekker komen proeven en genieten van een door ons gekookt 4-gangen diner, samengesteld met vers meegenomen producten uit de regio Le Marche?

Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari bij JP Vincken & Zn in Nijmegen.

Het menu: welkomstdrankje, antipasti, spaghetti aglio, olio e peperoncino, porchetta, pannacotta, caffè met huisgemaakte limoncello/arancello.

Vrijdag 27 januari bij JP Vincken & Zn in Nijmegen.

Zaterdag 28 januari bij JP Vincken & Zn in Nijmegen.

Reserveren via 06 40245059 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op onze facebook pagina https://www.facebook.com/proeflemarche om op de hoogte gehouden te worden.

 

Azienda Agricola Casolare Re Sole | Contrada Appezzana 1 | 62020 Loro Piceno | provincia di Macerata
tel +39-340-6695044 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.casolareresole.com